H ?!?

Nu jävlar ska de gås ut med Minna och Johanna det ska bli festligt!!!!

Tänkte vara hemma, men sen tänkte jag på alla stackare där ute på stan som får det så hemskt tråkigt om inte jag kommer dit och sätter igång partyt, så ja tänkte att man måste ju ställa upp !! =D

Jag måste också göra en efterlysning... Var fan är Hulken????

Jag har inte pratat med henne på hela dagen och igår och inte idag, och här på bloggen har hon inte visat sig på gud vet hur lång tid??

Om någon ser en Mb knata runt på stan så ring mig !!!

Oron börjar sakta men säkert växa i mig... H give me a sign !!

See ya ...!!!!

/P

Städdag!

Efter nattens bravader på diverse ställen runt på stureplan har jag fått en rejäl stureplans överdos, skulle behöva neutraliseras lite med något riktigt förortshak tror ja =P

Men kul hade vi!!

Idag har jag spenderat dagen med att hjälpa Lotta att flyttstäda då hon flyttar till sin mormor imorgon fram till det att vi åker och det är bara 4 veckor kvar nu wohooo!!!!

Men iallafall jag lotta och petra har städat arslet av oss idag, och haft liten picnic paus på lottas vardagsrums golv !! Det kan faktiskt vara lite trevligt att städa sådär ibland !

Det kändes som i en disneyfilm när alla står och städar och småpratar lite och sen blir det musik av allt klirr och alla dunsar sen plötsligt står vi där alla tre och sjunger till ljudet av allt klirr haha, det vore väll festligt om det faktiskt hade blivit så !!!

Men nu e jag hemma igen och undrar vad ja ska ta mig till ikväll förutom att kolla på melodifestivalen med min käre mor, vilket inte är förhandlingsbart då det iprincip är dödsstraff på att svika henne under detta event!!!

Ne, nu ska ja ta tag i dammsugaren här hemma!!!

See ya dont wanna be ya !!!

/P

T G I F!!

Idag är det äntligen fredag, som jag har längtat =)

Idag ska jag med min mor och min moster på ett 50 års kalas i stan med afrikansk buffé det ska bli smarrigt !! =)

Efter det så ska jag och Lotta ut och göra stan osäker, wohoo !!!

See ya dont wanna be ya !!



/P

Hulken i en nötskål!

I lördags spenderade i våran dag i Tallinn vilket var hemskt trevligt har inte skrattat så mycket på väldigt länge ...

Vi steg av båten alla fyra as bakis, och när man är lite sliten sådär så måste man ju tänka till lite mer, vilket Hulken hade en del svårigheter med när det kom till engelskan, hemskt kul. Det började med att hon skulle beställa på Mcdonalds:

H - 3 cheezburgersch and a coke!

Kassörskan - Small medium or large?

H - BIG !

Hulken får sina burgare och går glatt därifrån och säger:

"tackar, ööh i mean... Thank you !!!

haha men det slutar inte där, en kvinna vill gå förbi och säger "sorry" Hulken svarar stolt "YES YES"

Hon e ju för festlig ibland ! =)

/P


Tallinn!






Misshandlad!!!

Idag mår man som man förtjänar efter två dagars intensivt festande, men kul hade vi...

Men det är ändå synd om mig då jag inte bara är bakis utan även extremt misshandlad jag känner mig helt trasig. Det började med min vurpa i torsdags som jag tidigare skrev om, jag har kommit fram till att jag nog har brutit något revben för ja kan inte andas djupt eller skratta då känns de som att nån sticker hål på mina inälvor...

Det räckte dock inte med det, på fredagen blir jag först skallad i huvudet av något jävla stolpskott så jag har världens bula, sen åker jag på en till smäll och får världens fulaste fläskläpp jag började gråta när jag kollade mig i spegeln för att jag blev så ful. Jenny och Hulken börjar garva när jag uppenbarar mig med läppen, världens fulaste läpp, den liksom blev svullen neråt så jag kunde inte prata, jag såg ut som en sköldpadda. Hemsk upplevelse !!!

Och sen som grädde på moset blåser en dörjävel igen och klämmer min arm så nu har jag även en skadad arm, och det ska jag säga gjorde så jävla ont, jag tror hela båten hörde mitt skrik som inte var av denna värld....

Jag förstår inte, vad har jag gjort för at förtjäna detta???

Men jag ska inte klaga för jag hade jävligt kul iallafall =)

/P


prinsessan och hulken intar partymode i 40 timmar



Som tidigare nämnt drar vi på kryssning imorrn, tjoho!!

De va de jag hade att säga, shit, jag har verkligen skrivtorka!
Efter helgen kommer de massa festliga bilder iaf :) // H




AJ!

Imorgon efter jobbet så bär det av till Talinn för mig och mina tre vänner ...

Så nu springer jag omkring och packar och ja ja vet det är bara två dagar, men jag måste ha med mig alla tänkbara outfits ifall jag kommer på mitt på östersjön att jag ju ville ha just den klänningen då duger inget annat så det är lika bra att jag tar med allt jag kan tänka mig vilja ha så det blev en 6-7 klänningar ! =P

Men i all hysteri hittar jag inte min favorit jacka som jag bara MÅSTE ha med mig, jag letar och letar och kommer sen på att den ligger i bilen så jag tar på mig mammas gamla foppatofflor och ska springa ner till bilen och efter halva trappan ramlar jag och får trappkanten över ryggen, fyfan vad ont det gör...

Lite tråkigt att man kommer vara invalido imorgon, för just nu kan jag inte gå och kommer behöva sova på mage och drömma mardrömmar ... Damn!!!


 men men life is a bitch, and then yu marry one !!

See ya dont wanna be ya !!!

/P

Bakisångest !

Jag har på senare tid fått uppleva det man brukar kalla bakisångest, jag har aldrig förstått vad folk menar för att jag aldrig varit med om det själv, men nu de senaste gångerna så har jag fått det, inte ifråga om att jag gjort bort mig för lets face it --> i never do ;)

Men jag har fått lite ångest för att man slösat pengar osv trots att jag aldrig gör av med så mycket. Fick ingen den här helgen dock och det var ju hemskt skönt ! =)

Men iallafall jag kom och tänka på vad en vän sa till mig en gång när hon hade varit ute, och pratade om sin bakisångest så sa hon:

Hon - "Dan efter jag har varit ute brukar jag känna mig så slampig!"

Jag- (skrattar lite) "va? varför det?" helt oförstående

Hon - "Ja, men man dansar med killar och så, brukar du aldrig känna så?"

Jag - tittar på henne helt oförstående och garvar

Hon - " eller ne de är klart att du inte gör "

haha vad hon nu menade med de får vi aldrig veta!

 

see ya...!!

/P


Jag de va ju kul osv...

Ifredags gick jag ut ändå, när jag precis hade funnit mig i att jag faktiskt skulle vara hemma, hörde alex av sig och jag som inte har någon som helst karaktär bestämmer mig genast för att följa med ut, men det var de ju värt eftersom att Babbsan hade kommit hem samma dag efter att ha varit i canada i ca 1 år, de va ju hemskt kul =)

och igår hängde jag hemma med Lotta, och mina damer och herrar.....

VI HAR BOKAT RESAN wohooo!!!! =D

Så kl 13 onsdagen den 31 mars åker vi för att inte återvända på ett jävla tag !!!=D

Himla skönt att ha bokat nu känns det ännu närmre, och det är trots allt bara 6 helger kvar !!!!!=)

Och bara en av helgerna har jag ännu inte planerat in ngt, nästa helg blir det kryssning till tallinn med Jenny, Hulken och Magdosh det ska bli festligt =)

See ya dont wanna be ya !!

/P


Mhmm!!!

Nu är de helg igen, och jag ska inte göra ett skit, förutom att träff amin älskade Lotta som har återvänt till vårat avlånga land igår !!!! =)

De ska bli hemskt trevligt, vad ja ska göra ikväll får tiden utvisa men ja ska satsa allt på att vara hemma och spara pengar iaf =)!!!!

So  see ya.....!!!!!

/P

haha


Observera den något större versionen av Sessan i bakgrunden, haha jag dööör !! // H


Kontraster !!

Förra helgen spenderade jag min Lördag med att vara ute på stureplan och det var extremt "stureplanigt" vilket ioförsig kanske inte är så konstigt....

Men iallafall ikväll ska jag titta på melodifestivalen med Hulken, mamma och gänget,efter det har jag lovat Hulken i flera veckor nu att jag ska följa med till hennes älskade anchor !!! Så ikväll är det dags för det!!!

Härliga kontraster jämfört med förra helgen men det är ju faktiskt lite festligt ändå...!! =)

Det bästa med stureplan är helt klart musiken den är helt i min stil, musiken är också det värsta med anchor!

Det bästa med anchor e att man alltid hittar lite festliga personer som man kan ha kul med, det är det värsta med stureplan är att många är torra som fnöske och kan fatta eld när som helst !!

Exempel på det:
Jag står ute och röker och två unga män i sina bästa år börjar prata varav den ena är fån sthlm och den andra från linköping lr ngt, vi börjar då prata om dialekter...

Jag - Den värsta dialekten måste ju ändå vara värmländskan så börjar jag spontant härma hajk

Linköping - skrattar lite och håller me och fortsätter härma hajk och säga saker som låter kul

Torris - Ja, den är inte fin!

Snacka om at inte ha ngn humor what so ever, och vara totalt oförmögen att ha en rolig diskussion!! Ja blir så trött...!!

Jag tycker så synd om mig själv som ska behöva utsättas för torrisar !!!

Haha (det roliga är att H tror att jag menar allvar nu!)

Men, men nog om det !!

Nu ska jag iväg!!

So see ya dont wanna be ya !!!!

/P




I´ve got a feelin !!

Idag är det äntligen fredag som jag har längtat !!!

Jag har märkt att varje fredag blir jag alldeles sprallig och stämmer gärna upp i skönsång, antaligen för att jag är astrött samtidigt som jag e på bra humör eftersom de är helg!!!

Iallafall idag när jag kom hem så började jag efter några minuter helt spontant och sjunga "i gotta feelin.." precis efter jag yttrat dom orden stämmer mamma och pappa in från olika håll helt i takt "that tonight´s gonna be a good night..." haha festligt värre !!! =D

Ne nu ska jag försöka få tag på tösabiten vilket inte var lätt idag, kvinnan pratar i telefon säkert 23 timmar om dygnet ...!!!

So see ya dont wanna be ya !!!

/P

Super Mario

Jag och Calle spelade gitarr i ungefär 20 minuter igår, sen började vi spela Super Mario. Grannarna måste tro att de va en 20 pers här igår, för faan va lycklig man blir när man klarar bossen som man hållt på med i TVÅ timmar!!! De e riktigt lycka de. Eller hur Calle?

Vart faan har Sessan tagit vägen?? Här visar hon sej inte och jag pratade inte med henne på heeeeela dagen igår?!   // H


Prinsessan & Hulken



Jag är för rolig ibland! / H

Så är de alltid!



Igår höll jag tummarna för att Angelica inte skulle jobba idag för jag skulle sluta 8 imorse, nej istället så är hon hemma och jag sitter fast på jobbet! Så jävla typiskt.... // H


jobbigt att jobba


 
Man kan ju faktiskt bli positivt överraskad ibland när man kollar igenom kameran dan efter, två av många festliga bilder från våra bravader i Fredags.


Ååh, va jag håller tummarna på att Angelica INTE jobbar imorrn, då ska hon komma hem till mej och vi ska vässa guitar skillsen, de har blivit uppskjutet i typ 2 veckor pga, ja just de, Jobb! Att man inte föddes rik, eller åtminstone jobba så lite som möjligt och tjäna så mycke som möjligt?!   // H




Tattoo !!

Idag har jag efter jobbet varit med min mor och moster på en tatueringsstudio för att hör och häpna, mamma ska tatuera sig!!!! Festligt va ? =D

Och jag har börjat fundera lite mer om min tatuering ska nog fixa klart den snart, men det kommer nog inte ske innan jag åker det har jag varken råd eller tid med tror jag !!

Men någon gång därefter när jag kommer hem, kommer defenitivt inte göra den i Turkiet då kommer jag hem med blockchoklad på ryggen !!! Hemskt =P

Men, men idag ska jag sova tidigt är helt slut ....

So ..

See ya ... !!!!

/P

RSS 2.0