Wiplash !!

Nu är det dags, imorgon är sista dagen för mig i det här avlångalandet!!!

Det känns helt underbat att det äntligen är dags, samtidigt som det är sorgligt, för ja kommer sakna alla såå mycket, jag har blivit så jävla blödig!!!

Idag har jag varit i stan på bio med Jenny och Magda, och när vi skulle säga hejdå fick jag kämpa med allt vad jag hade för att hålla inne mina tårar (har lite problem med att gråta inför folk), Jag kommer sakna dom små liven så himla mycket !!! =)

Och imorgon ska jag träffa Minna i Sollentuna för att ta farväl och jag kan redan nu känna hur klumpen växer i halsen på mig...

Usch i hate good byes !!!

See ya .. !!!

/P

Taggad !!!

Idag är det dags för våran efterlängtade avskedsfest, jag har iaf längtat som bara den !!! =D

Jag vaknade klockan 9 imorse, asparty!!!

Så nu är jag helt iordninggjord, och förbered för kvällens bravader!!!

Jag och lotta kommer stå på huvudet ikväll den saken är säker !!! =D

So...


See ya, dont wanna be ya !!!!

/P

Självömkan!!!


Det hände även lite mindre trevliga saker i helgen, så mitt i att ja satt och tyckte synd om mig själv kom jag på att den här låten fanns, inget att föredra när man känner sig lite nere dock!!!=P

 


Schalgerfest!

Den här helgen har varit händelserik smärtsam och mysig...

I fredags var jag och Magda ute och slarvade, och bussjäveln stannade för långt ifrån trottoaren så jag ramlade och slog upp knäna så att byxorna gick sönder, men jag gick glatt in på O´learys med svåra smärtor och blodiga byxor, och hoppades att ingen skulle märka!!!

Nu har jag dock hemskt ont och är lite smått deprimerad över att mina favorit byxor är trasiga, men det ska nog ordna sig!!!

Igår var det schalger fest med mina älskade kamrater, mamma och två av hennes vänner, hemskt trevligt. Synd bara att fel låt vann men annaras var de kanon!!!!

Det var väll lite om den här helgen, nu är det bara två och en halv vecka kvar!!!!!! Woooohoooooo!!!=D

See ya dont wanna be ya ;)!!!

/P

Överblick!

Ja här har det inte hänt mycket sen i fredags!! Och ja va ska man säga det är väll delvis mitt fel men H har inte gjort ett dyft på den här bloggen sen vi åkte på kryssning!!! SKAMLIGT!!!

Men iallafall vad har då hänt den här veckan??

Jag och H har varit ute på krogen som jag skrev i fredags det slutade med att vi började bråka ett det var kallt krig mellan oss i två dagar, vi bråkar förvisso ganska ofta men det har aldrig gått två dagar utan att vi pratat, en sorglig tid, men vi blev vänner igen i måndags!!

Jag och Lotta har varit nere på HG och pratat om våran avskedsfest som är nästan lördag (20 mars) för er som glömt bort det, mycket viktigt datum att komma ihåg, be there or be square ;)!!!

Igår va ja och fikade med min käre vän Minna det var himla trevligt, annars har jag bara jobbat och sovit och kunde igår konstatera att det bara är 3 veckor kvar tills vi åker !!! =D

För H:s del så är hon i Sälen nu tills på söndag, då får vi se om det behagar damen att skriva något när hon är tillbaka!!!

So ...

See ya dont wanna be ya !!!

/P

FREEEDAAG!!!!

Äntligen fredag!!=)

Kvällen till ära ska jag umgås med min beloved H, ja ska snart vandra över hem till henne för att göra mig snyggare än någonsin (om det nu är möjligt)!! =P

Sedan ska vi ut och göra Stockholm osäkert, det ska bli festligt, jag har inte sovit så mkt inatt och är därför övertrött och helt hyper, lite alkohol på det så ksulle jag kunna ha the night of my life ensam i en lada med två grisar!!!

Och tur e väll det eftersom att gå ut med H innebär att gå på ett rockställe, och det är ju inte min kopp te om jag själv får välja...Men jag kommer ha kul =D

När jag pratade med H tidigare  om kvällens planer berättar hon att hon kanske ska ha hatten och frågar mig om jag tycker att hon ska ha de, då svarade jag självklart ja (det är ju en fin hatt)

Då säger hon :

" Det är bara för att du ska försäkra dig om att du kommer vara snyggare i håret"

Haha den kvinnan tror verkligen att jag lider av hybris men ja säger bara de H, med eller utan hatt så är jag snyggast i håret ;)

Lite hybris har väll inget dött av =D

See ya dont wanna be ya !!!!

/P


29!!!

Idag har jag förutom att arbetat arlset av mig träffat Jenny i stan himla trevlig tjej de där ;)!

Jag hade också ett lite lustig tunnelbane upplvelse med NTV haha !!!

Men inte nog med det jag har också konstaterat att det bara är 29 dagar kvar nu wohooooooooo!!!!!!!!!!

Det är helt sjukt tiden flyger och snart står jag där och sjunger :

"Leaving on a jetplain dont know when i´ll be back again" till mina nära och kära :P!!

Festligt värre!!

See ya dont wanna be ya !!!

/P

What a woman!!!

Igår vaknade jag bakis och jävlig hos min gode vän Alex när Magda ringde och frågade om jag ville följa med henne till kista, trevligt tänkte jag och berättade att jag befann mig två våningar över henne (dom bor i samma hus), då berättade hon glatt att hon tänkte baka scones och bjöd ner mig på frukost!!

Jag kom ner och fick jätegoda scones med kaffe och grejer!!! jag tänkte att mycket bättre än såhär kan de inte bli när man mår som man mår, men jodå!!!

Strax efter fick jag en resorb, skavsårs plsåter ochså fick jag låna ett par skor som man faktiskt kan gå i, till skillnad från dom jag hade haft kvällen innan!! En räddande ängel skulle jag vilja säga !! =)

Sen åkte vi till kista och strosade runt för att sedan gå på bio och se shutter island!! jättebra film btw, måste ses !!!

H är tillbaka, blev riktigt orolig där ett tag men sen fick jag höra hennes ljuva stämma igen, det kändes skönt efter att ja skällt lite på henne!! Men jag ska inte säga ngt, är inte denbästa på att höra mig alla gånger!

See ya ... !!!

/P


RSS 2.0